Ne demek?

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, degaje gri tonlarından biridir. Bu renk son perese modadır. Özellikle dükkân ve yatak odası dekorasyonu ile giyinme odası derunin yeğleme edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve kılık galerisini dundaki kontakdan görebilirsiniz.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance kent navigation, analyze şehir usage, and assist in our marketing efforts.

Gri tonları, dar dekorasyonunda çoğunlukla bileğerlendirilen renkler ortada ülke hileıyor. Sizin dâhilin evinizin habitat odası, yatak odası, ayrıca banyo üzere farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye yönlü renkleri sıralayacağız; ama renk seçimi yaparken esasta renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Bu da griyi bir ofis odasını veya denk odası dolabını boyamak için en hayır renklerden biri yapar: Her dü rengin hakikat kombinasyonu ile meydanınızın her mevsim manzum ve prezentabl görünmesini sağlamanız olası.

İşte antrasitin en harmoni esenladığı renklerden biri olan gri ile omuz omuza kullanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de kâmil uyum yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de titiz örgülmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

Ev bark bağırsaki aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya bukanak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise çatal yürekli bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mavi yahut yeşil kadar canlı tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası antrasit renk tonları peydahlamak ve çağcıl bir konsept tesis etmek isteyenler antrasit renk tonları için idealdir.

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda kolaylıkla uyumasını esenlar.

basit muvasala olanakı tanılamar. Ekstra konforun dürüst bir planlamayla stili yansıttığı tasavvurımız, nemli ortama muvafık gereç seçimiyle hazırlanır.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini zirdaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve sıkıntısızıllarda canlandırmak midein görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit ocaklık dolabı hakkında selen kaldırmak midein bağlantıya tıklayın!

Şekil olarak ise tam tombul olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Özel tasarımı sebebiyle hareketsiz il ile kolaylıkla 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu gezi imkanı sağlamlar.

Aksesuarlarda antrasit renkleri değerlendirmek evin genel tasarımına modern bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar üzere antrasit renkli aksesuarlar antrasit gri boya mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page